Assortiment

Wat kun je bij Ons de Mortel allemaal vinden:

* Brood en gebak van kwaliteitsbakker Ber Vogels. De Gemertse kwaliteits bakker is al ruim 75 jaar een begrip in Gemert en ver daarbuiten.       

* Vlees van Slager Kuijpers. We verkopen rundvlees wat afkomstig is van de koeien van de Fam. vd Horst uit de Mortel. Dit rundvlees rechtstreeks afkomstig van de boerderij van Fam. van der Horst is van zeer goede kwaliteit en komt vers bij ons in de winkel. Daarnaast verkopen we varkens en kippenvlees van 2 klein schalige boerenbedrijven in Deurne.

Proef het zelf!

*Zuivel van Zuivelboerderij De vrolijke Koe. Koen en Josine (van Zeeland, opgegroeid in De Mortel) zijn de mensen achter Zuivelboerderij De Vrolijke Koe. Zij verzorgen dagelijks met veel plezier hun koeien en bereiden met zorg de lekkerste toetjes. Ze zijn beide opgegroeid met koeien, op jonge leeftijd stonden ze al met hun ouders in de koeienstal. Het melken, voeren, verzorgen van de koeien is hen ‘met de paplepel’ ingegeven. Op dit moment verkopen wij bij Ons: Friss (yoghurt zoals yoghurt bedoeld is), Gele vla (traditionele romige vanille vla), Chocolalala (lekkere vla met chocolaa), Ouderwets (terug in de tijd met deze traditionele rijstepap)

*100% fruitsappen van Schulp Vruchtensappen. U proeft het: een fles sap van Schulp Vruchtensappen is een fles vol fruit. Gezond fruit, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden. Welke van de vele smaken u ook kiest, u proeft altijd puur vruchtensap. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen. (H)eerlijke vruchtensap uit Breukelen.

* Ook verkopen wij een (klein) assortiment Supermarkt producten. Door een samenwerking met Plus Van Balkom is het mogelijk om alle boodschappen bij ONS te bestellen.

* Voor de kleine en grote snoepkonten is er een kast met de lekkerste (schep)snoep.

* Heb je zin in een kopje koffie? Deze staat bij Ons altijd klaar samen met iets lekkers of een belegd broodje. Het kan allemaal.

* Ons De Mortel is een Post NL punt. Dit houdt in dat u voor postzegels, brieven en pakketten bij Ons terecht kunt.

* Heerlijke bonbons met afbeeldingen van De Mortel gemaakt. Chocolade en taart maakt op puur ambachtelijk wijze logo bonbons met overheerlijke vulling. Wil je liever je eigen logo of foto? Dat regelen wij voor u. Loop hiervoor binnen in onze winkel of stuur een mail naar info@onsdemortel.nl

* Ook voor een leuk cadeau, een fruitschaal, een leuk pakketje, een fles ‘Onderonsje’, een kerstpakket, enz. moet u bij Ons De Mortel zijn. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Openingstijden

Maandag: 8.15 - 14.00 uur
Woensdag: 8.15 - 14.00 uur
Vrijdag: 8.15 - 14.00 uur
Zaterdag: 7.45 - 14.00 uur

Volg ons op Facebook!

Ons De Mortel

Oude Molenweg 22
5425 VR De Mortel
T 0492-778458
E info@onsdemortel.nl
Stuur ons een bericht